Handelsvilkår

Handelsbetingelser 

Disse betingelser gælder alle aftaler, som du indgår med Struer Boats Danmark, herefter kaldet SBD. I de generelle betingelser og vilkår henvises til struerboats.com og til købsinformationssiderne på vores hjemmeside. Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår.


Priser og gebyrer

Priserne, der er oplyst på vores hjemmeside, struerboats.com, er gældende. Prisforhøjelser kan kun ske, hvis myndighederne forhøjer skatter eller afgifter, eller hvis andre omstændigheder, som vi ikke kan påvirke, indtræffer. Priserne er inkl. moms - hvis momsen nedsættes, nedsætter vi også priserne.

Priserne på hjemmesiden er ekskl. fragt og gebyrer. Fragtomkostningen, som tillægges alle bestillinger er for private kunder Kr. 80,- for levering hjem til døren og Kr. 50,- for levering til nærmeste pakkeshop valgt af os. For erhvervskunder tillægges 25% moms til de angivne fragtomkostninger.


Oprettelse af aftale

Du kan bestille på de måder, som vi beskriver på struerboats.com og købsinformationssiderne i vores kataloger. Bestillingen er ikke gyldig, hvis SBD ikke kan fastslå din bopæl. I enkeltstående tilfælde

kan SBD nægte at modtage en bestilling. Aftalen oprettes samtidig med, at SBD bekræfter din bestilling.


Returret

Når du har handlet på vores webshop på struerboats.com, har du 30 dages fuld returret. Returretten indebærer, at du har mulighed for, bortset fra nogle få forpligtelser fra din side som f.eks. at du selv dækker transportudgifter, at tilbagesende de varer, som du har modtaget. Du skal i så fald tilbagesende varerne ubrugte og ubeskadigede på den måde, som vi beskriver på struerboats.com. Modtages varerne beskadiget, holdes du ansvarlig herfor, med mindre andet er aftalt.  Gebyrerne er de samme, uanset hvor mange varer du har købt. Ved delvis returnering tilbagebetales derfor ingen fragtomkostninger.

Der er ingen returret på produkter der er specialfremstillet.


Reklamation og forbrugerbeskyttelse

Får du en fejlbehæftet eller fejlekspederet vare, er du velkommen til at sende denne retur. Der er 2 år eller 24 mdr reklamationsret. Købeloven/Lov om forbrugeraftaler/Lov om Forbrugerbeskyttelse, som varetager dine interesser som forbruger og kunde, træder naturligvis også i kraft, når du handler hos os.


Levering

SBD er meget omhyggelig ved alle former for bestilling, afsendelse og modtagelse af varer.

SBD ekspederer de bestillinger, som er godkendt af virksomheden og i den rækkefølge, hvori de ankommer. Normalt sker leveringen 2-5 arbejdsdage efter bestillingen er indgået. Hvis leveringen ikke kan gennemføres pga., at varerne ikke findes på lager, eller hvis den bliver forsinket af andre årsager, får du besked om det senest 30 dage efter din bestilling. SBD tager ikke ansvaret for nogen som helst skade, der måtte opstå, såfremt de oplyste leveringstider bliver overskredet.

SBD leverer din bestilling med Post Danmark. For uafhentede pakker forbeholder KKC sig retten til at debitere et gebyr på Kr. 100,- for de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Uafhentede pakker omfattes normalt ikke af returretten.

Opdager du en skade på pakken, inden du åbner den, skal du anmelde det til det sted (GLS), hvor du har hentet din pakke. Har du allerede åbnet forsendelsen, inden du opdager skaden, skal du følge instruktionerne på bagsiden af returnotaen, der er vedlagt i pakken. Beskadigede varer erstattes vederlagsfrit af SBD, med mindre GLS er skyld i skaden.


Betaling

Din betaling hæves først når varen er sendt eller afhentet.

Det skyldige beløb, kan du betale på en af de måder, der er beskrevet på struerboats.com.

Kortkøb

Ved betaling med kort forbeholder SBD sig retten til at kontrollere kortets gyldighed, at et indestående for debitering af købesummen er til stede, og at adresseoplysninger på køberen er korrekte. SBD forbeholder sig retten til at nægte køb.


Aldersgrænse

Ifølge loven kan SBD ikke ekspedere bestillinger til personer under 16 år. Vi har en 16-års aldersgrænse ved kontantkøb og en 18-års aldersgrænse ved kort- og kreditkøb.


Tavshedspligt

SBD, i egenskab af personoplysningsansvarlig, tager ansvaret for alle de personlige oplysninger, som du oplyser til os, eller som vi bliver opmærksomme på, når du handler, får en konto, bliver medlem og lignende. Vi bruger oplysningerne til at bedømme, aftale og gennemføre leveringen, og til at pleje den kunderelation, som opstår heraf, herunder begrebet målrettet markedsføring samt for at opfylde lovpligtige og gensidige forpligtelser.


Ansvar

SBD er ikke ansvarlig for nogen som helst skade på dig, for brug af købte genstande. SBD er aldrig ansvarlig for følgeskader.


Force majeure

Som følge af force majeure ophører SBDs forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end to måneder, har såvel du som SBD ret til at ophæve aftalen uden, at der i sådanne tilfælde findes nogen gæld at betale til skadevolder. Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transportforstyrrelser, import-/eksportforbud uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.


Virksomhedsinformation

Navn:             Struer Boats Danmark

CVR-nr.:         30021878 (Setna v/Kim Kemp)

Adresse:         Nybrovej 520, DK-2800 Kgs. Lyngby

Kommune:      Gladsaxe Kommune

Copyright © 2019-present Struer Boats Danmark. All rights reserved.